7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Hvilken uddannelse har en Neurocoach?

EN NEUROCOACH HAR TRÆNET I HUNDREDEVIS AF TIMER
Du kender helt sikkert det gamle ord ”Øvelse gør mester!” Nu ved vi, at de kloge ord også dækker over den fantastiske omstændighed, at hjernen kan trænes gennem øvelse. Din hjerne er formbar. Forskerne kalder det fænomen, at din hjerne er formbar, for at den er plastisk.

Gennem det daglige arbejde som Neurocoaches opdager vi, at vi arbejder på to planer på samme tid. Vi tilbyder nemlig både behandling og undervisning (kaldet psykoedukation) på én og samme tid. Vi kender fra vores lange uddannelse alt til at være både kunder,  Neurocoaches og observatører. Som Neurocoach er mærker vi vigtigheden af supervision fra uddannelsens start. Vi lærer at supervision sikrer kvaliteten af vores uddannelse, og vi mærker i vores arbejde som Neurocoaches, at supervision sikrer, at du som kunde får en høj kvalitet i den ydelse, du køber.

 

EN NEUROCOACH HAR GÅET HELE VEJEN SELV
For at kunne tage ansvaret for den proces, som skaber forandringerne i den plastiske hjerne, har vi naturligvis gået vejen selv. Vi har i vores lange uddannelse både prøvet at være kunder, vi har prøvet at være observatører – og vi har natuligvis også trænet intensivt som Neurocoaches. De tre roller sikrer, at vi har den maksimale indsigt i de mekanismer, som skaber lige præcis de ændringer i hjernen, som er så vigtige for vores trivsel.

 

HVILKEN UDDANNELSE HAR EN NEUROCOACH?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HVORFOR ER ROLLEN SOM KUNDE VIGTIG I NEUROCOACHING-UDDANNELSEN?
I vores 5-årige uddannelse er det rollen som kunde, som sikrer, at vi selv har styr på udfordringerne i vores eget liv. Den giver os den fornødne respekt for de kunder, som vi selv hjælper. Og den gør, at vi selv kender til alle de følelsesmæssige udsving, man kan komme i i et Neurocoachingforløb. Vi har prøvet på egen krop, at det kræver træning at skabe forandring i sit liv. Vi kan som kunder få hjælp til processen, og vi kan få hjælp til at lære redskaberne at kende af en uddannet Neurocoach, men vi skal selv levere tiden, træningen og intensiteten.

 

HVORFOR ER ROLLEN SOM NEUROCOACH VIGTIG I NEUROCOACHING-UDDANNELSEN?
I vores 5-årige uddannelse er det naturligvis rollen som  Neurocoach og psykoterapeut, der har vores kernefokus. Her oplever vi i praksis, hvad det vil sige, at andre mennesker betror sig til os for at få hjælp til at ændre deres liv. Det er en rolle, som altid kræver respekt, ligeværdighed og ikke mindst ydmyghed overfor de mennesker, som har valgt at søge hjælp. Og det er altid fantastisk at være vidne til den transformation, som vores kunder gennemlever.

 

HVORFOR ER ROLLEN SOM OBSERVATØR VIGTIG I NEUROCOACHING-UDDANNELSEN?
I vores 5-årige uddannelse har vi også et kæmpe udbytte af at være observatører under træningen. Observatørrollen giver os en yderst vigtig indsigt i de spændende mekanismer, der er på spil mellem en kunde og en  Neurocoach. Der bliver på uddannelsen brugt mange timer på feedback og refleksion, som giver et fantastisk fundament i hverdagen som Neurocoach. Som  Neurocoach kan du endda siden udbygge observatørrollen med en efteruddannelse som supervisor.

 

HVORFOR ER SUPERVISION VIGTIG FOR KVALITETEN AF NEUROCOACHING?
Hos Dansk Center for  Neurocoaching får alle vi Neurocoaches løbende supervision på alle kunder – og  vi mødes en gang om ugen for at sparre med hinanden og for at dele erfaringer og ny forskning. Vi er også altid to Neurocoaches (hvoraf mindst den ene også er uddannet supervisor) om at forberede alle sager. Det er en kæmpe fordel for dig som kunde, fordi det sikrer, at vi altid er super velforberedte. Og det bedste: Du betaler ikke engang for supervisionen – den er en del af vores egen kvalitetssikring.

Oven i den interne supervision undergår vi også alle en ekstern supervision – det sikrer, at vi også hele tiden får inputs udefra.

Alt sammen for at holde os skarpe og på tæerne. Og alt sammen for, at du får maksimalt ud af dine forløb her hos os.

Du kan her læse meget mere om den uafhængige undersøgelse, der dokumenterer,at Neurocoaching virker:

https://www.neurocoaching.dk/dokumentation-af-neurocoaching/

 

HVORDAN SER ET TRÆNINGSFORLØB UD HOS EN NEUROCOACH? 

En grundig analyse og en grundig forberedelse på forsessionen.
Forsessionen med en Neurocoach er en fælles detektivopgave, hvor vi sammen kortlægger både dine udfordringer, de underliggende årsager – og ikke mindst dine ressourcer. Det sikrer, at vi ikke bare ender med at lave symptombehandling, men at vi får fat i roden, de underliggende årsager. Så effekten ikke bare holder nogle uger eller måneder, men resten af dit liv.

 

1.session
Det er her, de fleste oplever den grundlæggende forandring, og det er her, du opdager, at din hjerne er formbar. Den formbare hjerne, eller den neuroplastiske hjerne er et udtryk for at kunne arbejde strategisk med din hjerne.

Strategien er at ændre dit følelsesliv fra en uønsket tilstand til en ønsket tilstand. Som Neurocoaches har vi kompetencen og en klar strategi for den proces, du skal igennem. Så når vi siger, at det aldrig er for sent at få en lykkelig barndom, så handler det om indsigt, strategi og træning – og om at du kan omskrive alt det, du har med i bagagen. Så du kan lægge alle de mønstre og traumer fra dig, som du er kommet til at samle op gennem livet.  Du vil bliver overrasket over, hvor enkelt det er.

 

Resten af Neurocoaching-forløbet.
Efter første session får du både referat og lydfiler med de lavpraktiske redskaber, som vi sammen har trænet på 1. session. Det gør, at du nu hver dag kan repetere de nye redskaber, du har lært. Vi deler nemlig alle redskaberne med dig, så du bliver uddannet i at træne med dig selv.

Vi tror nemlig på, at du oplever den største effekt, når du selv overtager ansvaret for dine egne mål. Ud fra devisen ”Giver du en mand en fisk, har han mad til resten af dagen – giver du en mand et net, har han mad til resten af livet.” Så jo før, du er selvhjulpen, jo gladere er vi =)

Derefter er dine opgaver

– dagligt at træne med lydfilerne

– at udfordre dig selv og aktivt bruge dine nye redskaber

– at sende en kort træningsdagbog ca. 3 gange om ugen, så du kan få feedback på din udvikling.

Sessionerne bliver typisk kortere og kortere. Udover at evaluere og bygge videre på de eksisterende redskaber tilføjer du og din Neurocoach flere redskaber i det omfang, det er nødvendigt.

 

Et års opfølgning
Når I er enige om, at du selv kan træne videre, følger din Neurocoach op på din udvikling i et helt år, så det nye mønster er stabilt. Og du bliver også tilbudt at komme med i en træningsgruppe sammen med andre kunder, som har gennemført den samme rejse som dig selv – det er endda gratis.

Du kan her læse mere om, hvorfor Neurocoaching er så effektiv ibehandlingen af stress (LINK: http://stressbehandling.eu/)

 

HAR DU LYST TIL AT PRØVE NEUROCOACHING GRATIS?
Måske har du allerede brugt en forfærdelig masse penge på behandlinger, der ikke har virket. Og du har måske derigennem fået en naturlig skepsis i forhold til, om du overhovedet kan hjælpes.

Det har vi meget stor respekt for. Derfor får du også mulighed for en uforpligtende prøve på Neurocoaching, så du kan mærkeforskellen, inden du tilmelder dig.

Lyder Neurocoaching som noget for dig, så ring til os på 7027 6100 eller skriv på mail@neurocoaching.dk.

Så er du i gang med at skabe en forandring for dig selv.

 

DK - 8543 Hornslet/Århus |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE PÅ DIN HJERNE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

  

 

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!