7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

derfor

DERFOR

ER VI DET HURTIGSTE OG SIKRESTE VALG

 

VI LEVERER – DOKUMENTERET
INTET ABONNEMENT – INGEN BINDING
VÆLG SIKKERHEDEN I ET TEAM MED FORSKNING OG SUPERVISION

ER DU ARBEJDSGIVER

SÅ VÆLG DET SIKRE

 

VÆLG DET SIKRE – VÆLG DET DOKUMENTEREDE
Fra under depressionsniveau til over det danske gennemsnit i trivsel på 4 sessioner (samt en forsession). Det er det gennemsnitlige resultat for Neurocoaching-kunder med stress, angst og depression. Og i modsætning til traditionel psykologi kan vi dokumentere vores resultater. Alle data er valideret af lic. Techn. Torben Abildgaard Pedersen og hans medarbejdere i kvalitetssikringsinstituttet Tapfreelance. Læs hele rapporten her på enten dansk eller engelsk

Foretrækker du personlige historier fremfor tal, så mød her de kunder, der er stået offentligt frem med deres erfaringer med Neurocoaching. Læs deres meget personlige beretninger her.

 

VÆLG SIKKERHEDEN – VÆLG ET TEAM
De fleste behandlere sidder isoleret uden den store mulighed for – og tid til – at tilegne sig ny viden

Da vi dog samtidig er en forskningsvirksomhed, er I og jeres medarbejder med Neurocoaching sikret anvendelsen af de nyeste metoder.

 

DER ER TO SÆT ØJNE PÅ HVER CASE – UDEN BEREGNING
Hos os er der på hver case tilknyttet hele to Neurocoaches, hvoraf den ene er supervisor. Det er en gratis service fra vores side, da den sikrer ensartet kvalitet.

Men det, at vi kan træde ind for hinanden, giver samtidig jer og jeres medarbejder en sikkerhed ved ferie og sygdom, hvor små enkeltmandsvirksomheder er ekstremt sårbare.

 

24 TIMER – SÅ ER JERES MEDARBEJDER I GANG
Vi garanterer, at jeres medarbejder efter en tilmelding bliver kontaktet og sat i gang indenfor 24 timer af sin Neurocoach. Typisk samme dag.

 

INTET ABONNEMENT – INGEN BINDING
I betaler kun for medgået tid.

 

NEUROCOACHING HELE KLODEN RUNDT
Vores målinger viser, at Neurocoaching virker lige så godt ved både Skype og Facetime som ved personligt fremmøde – ved stress og angst endda bedre.

Alene i 2017 har vi derfor med succes kunnet hjælpe kunder i både Norge, Tyskland, USA, Japan og Indien.

I nogle tilfælde kan vi mod merpris endda tilbyde en udkørende Neurocoach.

 

VI BEHERSKER 3 SPROG
Udover dansk kan vi hjælpe både engelsktalende og tysktalende medarbejdere (der kan dog forekomme ekstraudgifter til oversættelse af skriftligt materiale).

 

VI TÆNKER LANGSIGTET
Efter sidste session med jeres medarbejder tilbyder vi at følge op i 1 år, så vi er sikre på, at de nye tankemønstre er stabile.

Da vi har også har en række kompetencer indenfor organisation og ledelse, bl.a. en cand.scient.pol og HD(O) samt en ledelseskonsulent, deler vi – under hensyntagen til vores tavshedspligt – gerne ideer vedr. strategi, kultur og kommunikation. Det kan f.eks. være forslag til forebyggelse, som kan sikre en endnu bedre trivsel blandt både medarbejdere og ledelse.

 

SIGNALER TRYGHED VED AT VÆLGE DE HURTIGSTE
Tiltræk og fasthold de bedste medarbejdere. Ved at vælge Neurocoaching signalerer I, at I ikke går på kompromis med deres sundhed.

Læs mere detaljeret om, hvordan den neurobiologiske forskning – heriblandt forskning af de tre nobel- pristagere Francois Jacob (Nobelprisen 1965), Eric Kandel (Nobelprisen 2000) og Elizabeth Blackburn (Nobelprisen 2009) – giver nøglen til at kunne skabe hurtige og vedvarende ændringer i hjernen.

ER DU DEN

STRESSRAMTE…?

 

Så kan du i dette link finde endnu mere information om, hvordan og hvorfor Neurocoaching virker.

DERFOR

ER DET VIGTIGT AT HANDLE HURTIGT

 

ET GODSTOG UDEN BREMSER
Udsætter du konstant din hjerne for stresshormonet kortisol, påfører du sig selv skader på hjernen. Bl.a. ødelægger kortisolen receptorer for lykkestoffet dopamin. Du mister med andre ord evnen til at følge glæde. Og det får den negative cirkel til at køre endnu hurtigere.

Kortisolen forårsager ligeledes celledød i hjernecentret hippocampus. Hippocampus bremser normalt stressmekanismen, og ødelægger du celler her, bliver din stress som et godstog, der kører stadigt hurtigere, men hvor bremserne fungerer dårligere og dårligere. Endestationen hedder depression.

Hippocampus er samtidig center for indlæring og hukommelse. Det er med til at forklare, hvorfor du husker dårligt og har sværere ved at lære nyt, når du er stresset.

 

”STRESS MAKES YOU STUPID”
Den amerikanske stressforsker Dr. Bruce Mcewen sagde de berømte ord ”Stress makes you stupid”. For udover celledøden er en anden mekanisme på spil ved stress.  Ved stress presses blodet nemlig væk fra den logisk tænkende del af hjernen – ud i muskler og de vitale indre organer, som er nødvendige for at kunne kæmpe eller flygte.  Læs mere om Mcewens forskning her.

Læs mere om, hvordan stress ødelægger kroppen  – og hvordan stressen op til 6-dobler kroppens aldring.

DERFOR

ER NEUROCOACHING HURTIGERE

 

Neurocoaching tager udgangspunkt I hjernens biologiske måde at arbejde på. Her er de 4 primære, praktiske forskelle på Neurocoaching og traditionel psykologi:

1. Fokus på årsager frem for på symptomer.
 Angst, stress og depression er i et biologisk perspektiv altid symptomer. Så tager en behandler kun fat i symptomerne, bliver det en lang proces og en kortsigtet gevinst. Underneden ligger altid en række ubevidste overbevisninger og erfaringer – typisk fra den tidlige del af livet. Når vi tager fat i dem, går det hurtigt – og resultaterne er fremtidssikrede.

2. Fokus på din medarbejders ressourcer. 
En af hjernens vigtigste opgaver er at give os information om det, vi “søger” på – ligesom google. Så ved at fokusere på ressourcer i stedet for på problemer, kan vi speede processen op.

3. Terapi på 3 “sprog”, så alle dele af hjernen forstår det.
 Normal samtaleterapi forstås af neurologiske årsager kun af de ca. 20% af hjernen, vi til daglig kalder for bevidstheden, dvs. den del af hjernen, der forstår sprog. Men den del af hjernen fejler sjældent noget. De hjernecentre, der er i spil ved stress, angst og depression er derimod ikke-sproglige – de kommunikerer primært med billeder, symboler og fysiske fornemmelser  Derfor kører vi hele processen på 3 planer, så alle de tre evolutionære hoveddele af hjernen forstår budskabet. Og så går det hurtigt!

4. Intensitet og praktisk træning. Alt, hvad vi træner, bliver vi gode til – det er det grundlæggende princip under al forandring i hjernen. Og hjernen er ligeglad med, om du skal lære at køre bil eller lære at være stressfri. Jeres medarbejder har i lang tid trænet stress, så det er han eller hun naturligvis blevet god til. Vi tilbyder at træne jeres medarbejder i noget andet og mere konstruktivt.

 

Du kan sammenligne almindelig samtaleterapi kontra vores træningsprogram med at lære at køre bil. Hvem lærer hurtigst at køre bil: Den medarbejder der får en ugentlig 45-minutters snak med kørelæreren inde på kontoret? Eller den medarbejder, der kører bil hver dag med en erfaren kørelærer ved sin side?

DK - 8543 Hornslet/Århus |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE PÅ DIN HJERNE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

  

 

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!